|


NYHEDER:

Søren Loft Design har fået en ny kunde. Formålet er her at opbygge komplet Honeycomb produktion med Core maskine, og udstansnings produktion i Honeycomb.

Den nye produktions virksomhed vil kunne dække det komplette marked for Honeycomb emballage, erstatning for Styropor.

Søren Loft’s baggrund og erfaring, med Honeycomb produktion, stammer fra opbygningen af  Cellpack A/S i Thorsø, helt fra grunden 1992, til den ufrivillige overdragelse i 2013.

Cellpack A/S’s udvikling handelede om opbygning/udvikling af produktions maskiner, til forfinede udstansede emballage produkter af Honeycomb.

Produktionen var helt i top med nyt robot anlæg og ny produktion stanseanlæg.

Produktet blev benyttet af industrivirksomheder i Danmark, Sverige og Tyskland.

Udviklingen i Cellpack A/S omfattede ligeledes alle medarbejdere, flere kom fra helt andre dele af samfundet.

Cellpack A/S gjorde i de år en stor indsats ved, at samarbejde med kommuner, væreststeder osv. mange har af den vej fået et fast holdepunkt i Cellpack, eller er kommet videre i andre uddannelser

Cellpack A/S’s strategi var at medarbejderne skulle være selvkørende, at man arbejder under ansvar, alle blev oplært udfra, loyalitet og tillid.

Dette betød at Cellpack A/S var nem at modtage, det ansvar og den loyalitet og tillid medarbejderne var oplært i, flyttede de blot til den nye ejer.

I 2013 blev jeg og min familie bortvist af  den nye ejer JBH Ålborg, Direktør Thomas Jørgen Bladt og bestyrelses formand Preben Larsen tidligere ejer Mekoprint, som ved magt og dårlig moral havde overtaget Cellpack A/S, via Jyske Bank. De meddelte mig at min familie og jeg ikke måtte vise os i Cellpack A/S, samt ikke måtte tale med medarbejderne(en trediegenerations virksomhed) og medarbejderne måtte ikke tale med os mere.

Det er med meget stor glæde, at jeg kan bruge min viden og ekspertise på at hjælpe en ny Honeycomb fabrik igang, 70 km syd for den Danske grænse.

Den ene af ejerne har været sælger af Honeycomb i Cellpack A/S, på det Tyske marked.

 

mail, design@soeren-loft-design.dk

telf. 0045 22886079

Kontakt mig , du har intet at tabe, du kan kun vinde.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *